Smartlog v3 » Tagberegner » Brug en tagberegner
Opret egen blog | Næste blog »

Tagberegner

Brug en online tagberegner til at beregne pris på nyt tag til huset

Brug en tagberegner

3. Aug 2011 14:44, ssblogger

Ved at bruge en tagberegner, kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvad det vil koste at få lagt nyt tag på huset.

Online tagberegner

Mange af de større tagfirmaer og tagproducenter har få lavet en online tagberegner, som du kan finde på deres hjemmesider. Der er lidt forskel på hvor avancerede de er, men de har alle det tilfælles at du rimelig hurtigt kan få en vejledende pris på, at få lagt nyt tag på netop dit hus. Du skal være opmærksom på at det altid kun er en cirka pris, da der kan være mange ting, som spiller ind i den endelige pris, og enten gør tagprojektet billigere eller dyrere, end den pris du har beregnet via tagberegneren.
Men som udgangspunkt burde du nogenlunde kunne regne med prisen, og der burde ikke være ret mange tusinder kroners forskel i den endelige pris.

Hvilken type tag

Normalt kan du på en tagberegner tjekke prisen på de fleste slags tagmaterialer. Det er altså ligegyldigt om du gerne vil kende prisen på et nyt tegltag eller et nyt ståltag. De fleste tagberegnere kan udregne priser på de mest gængse tagtyper.
Det kan du også selv bruge, hvis du er i tvivl, og du skal vælge det ene eller andet. For det kan være temmelig stor forskel i prisen, afhængigt af om du  vil have den ene eller anden slags tag på boligen. Men så kan du i hvert fald nogenlunde beregne priserne på de 2-3 slags tag, su går og vælger imellem.

Gratis tagberegner

Alle de online tagberegnere, som jeg indtil videre har set er fuldstændig gratis at bruge, og du skal heller ikke tilmelde dig, bruge login eller andet. Og det kan varmt anbefales, atbruge en tagberegner. For så ved du med det samme, i hvilket niveau tilbuddet fra tagfirmaet vil lande på. Så du ikke får et chok, når du får et tilbud på feks 300.000 kr. eller mere.
Du kan naturligvis også bruge det i kampen om at få det bedst mulige tilbud. For hvis du har beregnet prisen til feks at ligge på omkring 150000 kr, så skal du ikke bare acceptere det første tilbud, som måske er noget højere. Under alle omstændigheder, bør du altid få flere tilbud på samme opgave, inden du bestemmer dig. Og husk at du ikke kun skal kigge på prisen, for der kan være forskel i hvad tilbuddet indeholder. Så du kan evt rådgive dig med en ven, et familiemedlem eller en anden du kender, som har lidt håndværker indsigt. Så kan I sammen gå tagtilbuddene igennem og vælge det bedste.